KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Elektriker Haninge – Elinstallation

Elektriker som är aktiv i hela Haninge – Handen – Västerhaninge – Jordbro

Vi på R3B Electric är behöriga elektriker med lång erfarenhet inom drift och service av befintlig elinstallation
samt installation av ny el.

 

KOMPLETT ELINSTALLATÖRI HANDEN & HANINGE

Anlita elektiker Haninge

Högkvalitativ hjälp medservice, drift & elinstallationi Handen samt närliggande områden för privatpersoner, butiker, företag och brf

 • +30 års erfarenhet som elektriker.
 • Alltid kvalificerade experter som hjälper till.
 • Punktlig ankomst och håller alltid tidsramen.
@
9
Goda omdömen och långsiktiga kundrelationer

På R3B Electric har vi ett starkt fokus på kundnöjdhet och arbetar ständigt hårt för att utföra våra uppdrag på bästa möjliga sätt. Hos oss är kundrelationerna av största betydelse och vi sätter alltid kunden i fokus. Vi strävar efter att besvara alla förfrågningar omedelbart, oavsett om de kommer via e-post eller telefon, och vi gör alltid uppföljningar efter avslutade uppdrag för att säkerställa att du som kund är nöjd med det arbete som vi har utfört åt dig. Så tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderingar!

Montering-av-solceller

Allt inom el och lite till!

Detta kan vi som installatör och elektriker hjälpa till med:

Vi är experter på allt inom service, ombyggnationer och nyinstallationer inom elektricitet. Inget jobb är för stort eller för litet för oss på R3B Electric. Så oavsett om du är en privatperson eller en företagskund står vi till tjänst för att lösa dina elektriska problem. Vi arbetar med olika arbetsområden och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet på vårt arbete. Låt oss hjälpa dig att skapa en trygg och hållbar elektrisk lösning!

Några vanliga elarbeten som vi utför: 

 • Diagnostisera och lösa problemen med elsystem
 • Byte och reparation av belysning
 • Reparation av trasigt uttag eller installera nya
 • Montering av solceller och elbilsladdare

Vi stolta över att vara registrerade hos elsäkerhetsverket, vilket betyder att vi uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och följer alla lagar och föreskrifter som rör elinstallationer. Våra elektriker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra alla typer av elarbeten på ett säkert och effektivt sätt.

Hos oss på  R3B Electric sätter vi alltid våra kunders behov i första hand. Vår dedikerade support och erfarna installatörer finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar angående elinstallationer.

Få kostnadsfri offert på elarbeten

Få trygghet och säkerhet med en behörig elektriker i Haninge.

Vid utförande av elarbeten är det viktigt att anlita en kunnig och behörig elektriker för att säkerställa att jobbet utförs korrekt och säkert. En kvalitativ elektriker har erfarenhet av olika situationer och problem som kan uppstå i samband med elinstallationer och reparationer, vilket gör att du kan lita på att de har de kunskaper som krävs för att åtgärda problemet på ett säkert, effektivt och korrekt sätt.

Tveka inte att kontakta oss idag för att få hjälp med dina elarbeten. Vi på R3B Electric har vårt säte i Handen men utför självklart elinstallationer i hela Stockholm. Välkommen!

Varför välja oss?

Hos R3B Electric AB erbjuder vi en mängd olika elinstallationstjänster för privatpersoner, butiker, företag och bostadsrättsföreningar. Vi hjälper dig oavsett om du är i behov av service och underhåll, ombyggnationer, rotarbeten eller nyinstallationer av el utfört av behörig elektriker. Vår målsättning är enkel – att erbjuda snabb, effektiv och noggrann service vid varje tillfälle. Vilket garanterar nöjda kunder varje gång! Läs mer om våra vanliga eltjänster som vi erbjuder.

Solcellsparker-installation
9

Elinstallationer

Vi erbjuder professionell elinstallation för olika typer av fastigheter. Vårt kunniga team av elektriker säkerställer högkvalitativ och säker elinstallation.

Skattereducering
9

Elservice

Vi erbjuder pålitlig elservice för att lösa problem och underhålla elektriska system i fastigheter. Kontakta oss vid behov av elservice.

9

Nätverksinstallation

Vi erbjuder högkvalitativ nätverksinstallation för både mindre och större fastigheter. Vi säkerställer alltid pålitlig anslutning och optimerad prestanda. 

Team R3B Electric

Om du vill boka ett möte för en gratis offert eller bara har frågor och funderingar, tveka inte att kontakta oss så återkommer vi så snabbt som möjligt.

 R3B Electric – din lokala elinstallatör i Haninge

Våra experter inom elarbeten står redo att hjälpa dig

Behöver du hjälp med ditt elprojekt? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snabbt med en anpassad offert. Berätta för oss vad du behöver hjälp med, när det behövs och eventuella detaljer som kan påverka planeringen och priset. Vi på R3B finns här för att hjälpa dig med att åtgärda elfel samt genomföra nya elinstallationer. 

Hållbarhet

Prisvärda tjänster

Hög kvalitet

100% kundgaranti

5-års garanti

+30 år i branchen

Få en gratis offert inom 24 timmar när du fyller i detta formulär. Eller ring oss: 08-505 176 30

Begär en offert. 100% kostnadsfritt såklart!

Det finns inga för små eller enorma jobb, kontakta oss för en grön och hållbar energilösning:

Jag vill bli kontaktad

Jag godkänner integritetspolicyn.

Välj oss som din pålitliga elektriker inför ditt nästa elprojekt – vi garanterar säkerhet och kvalitet i varje steg!

Att hitta en pålitlig och kvalificerad elektriker kan vara en utmaning. Men oroa dig inte – vi är här för att hjälpa dig. Som behöriga elinstallatörer kan vi ta hand om alla projekt som är relaterade till elarbeten och elinstallationer. Lita på vår expertis och erfarenhet för att få säkra och korrekta installationer varje gång. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och få bästa möjliga lösning!

Elektriska arbeten måste utföras av en behörig elektriker för att garantera korrekt hantering

En behörig elinstallatör krävs vid elarbeten där starkström är involverat, som till exempel vid nyinstallation av uttag, fasta ledningar och strömbrytare. Därför är det ett krav att anlita installatörer med rätt behörighet. Utöver att elinstallatörer är behörig och har rätt typ av kompetens garetater det även en korrekt utförd elinstallation med mimal risk för elfel eller andra eventuella konsekvenser. Så tänk på att alltid anlita en behörig elektiker i Haninge för att uppnå bästa resultat med säkerhet.

Spara upp till 30% på arbetskostnaden med ROT-avdrag på elarbeten

Genom ROT-avdraget har privatpersoner rätt till avdrag på upp till 50 000 kronor på arbetskostnaden, baserat på den betalade skatten under året. Detta gör det möjligt att anlita en professionell elektriker i Handen till en lägre kostnad, eftersom det främsta kostnadsaspekten i elarbeten är arbetskostnaden snarare än material och transport. Dra nytta av ROT-avdraget och se till att dina elinstallationer utförs av en kvalificerad och erfaren elektriker. Dessutom reglerar vi av ROT-avdraget direkt på fakturan!

Läs mer om rotavdraget på Skatteverkets hemsida

Behöriga elektriker med lång erfarenhet

Få hjälp med trygg och säker elinstallation

– Vi löser dina elproblem effektivt och proffsigt!

 

5 anledningar till att anlita certifierad elektriker i Haninge: 

 • 1. Kunskap och erfarenhet: En behörig elektriker har genomgått utbildning och har erfarenhet av att arbeta med elektriska installationer.
 • 2. Korrekt installation: En behörig elektriker vet hur man installerar elektriska system och utrustning på ett korrekt sätt.
 • 3. Förebyggande åtgärder: En behörig elektriker kan identifiera potentiella problem innan de uppstår och rekommendera förebyggande åtgärder.
 • 4. Garanti: Om du anlitar en behörig elektriker så kan du vara säker på att arbetet utförs på ett korrekt sätt och att allt är i enlighet med gällande regler och standarder.
 • 5. Besparingar: En behörig elektriker kan också hjälpa dig att spara pengar genom att installera energieffektiv utrustning och system.

Behöver du hjälp?Ring oss vid frågor och funderingar, vi är tillgängliga på telefon vardagar 08:00-16:00!

Elinstallationer av kunniga elektriker i Haninge

Oavsett vilket elfel eller nyinstallation av el du behöver hjälp med finns vi här för dig. Vi kan hjälpa dig med allt från att koppla eluttag och felsöka jordfelsbrytare till att montera taklampor och lösa problem med elcentralen. Våra erfarna elektriker har expertisen och verktygen som krävs för att lösa alla dina elektriska problem på ett säkert och pålitligt sätt. Vi kan hjälpa dig att lägga upp en plan som passar dina behov på bästa sätt. Med vår långa erfarenhet och goda lokalkännedom är vi experter på att arbeta i området. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina elektriska behov och att leverera en pålitlig och säker service.

Elservice och elinstallation i Haninge

Våra elektriker utför professionell elservice och tar hand om allt från mindre reparationer till större elinstallationer. Med det sagt är inget elarbete är för litet eller för stort för oss. Vi har gedigen erfarenhet och arbetar alltid med hög kvalitet för att säkerställa att ditt hem eller företag har en säker och pålitlig elanläggning. Tveka inte på att kontakta oss på R3B Electric vid frågor eller funderingar om ditt elprojekt.

Elbilsladdare och montering av behörig elektriker

Vid installation av laddboxar och elbilsladdare är en behörig och certitiferad eleketiker det trygga valet för dig som har en elbil. Hos oss på R3B Electric erbjuder vi elbilsladdare och en säker installation av den. Vi erbjuder fasta och konkurrenskraftiga priser på våra elbilsladdare. Skicka in en offertförfrågan så får du priset inom 24 timmar! Låt oss hjälpa dig att välja rätt laddbox för dina behov och se till att din elbil alltid är laddad och redo att ge dig en smidig körupplevelse.

Installation av solceller i Haninge med omnejd

Tack vare den snabba utvecklingen installeras laddboxar och elbilsladdare allt oftare både hemma hos privatpersoner och på hyreshus eller andra företag. Vi är behöriga montörer när det kommer till installation av solceller och tillhörande solcellsbatteri. Vi kan hjälpa dig med allt från planering, installation, ansökan om solcellsbidrag och finansiering. 

Vanliga frågor och svar om elarbeten som vi utför

Några vanliga frågor och svar om elfel, vad vi kan hantera som elektriker i Handen samt vad du kan utföra på egen hand utan vår hjälp. 

Får jag byta från ojordad till jordat vägguttag på egen hand?

Det stämmer att vissa mindre elarbeten kan utföras på egen hand, förutsatt att man har kunskapen och vet hur det görs på ett säkert sätt. Men när det gäller att byta ut ojordade uttag till jordade så är det viktigt att anlita en behörig och certifierad elektriker. Detta är på grund av att arbetet innebär en viss risk och kräver specialkunskaper för att säkerställa att installationen är korrekt utförd och att det inte finns någon risk för skador.

Vad ska jag tänka på när jag ska anlita en elektriker?

Det är alltid viktigt att anlita en behörig och kvalificerad elektriker för alla typer av elinstallationer. Genom att välja elektriker som är registerad och certifiterad ertifiterad hos elsäkerhetsverket kan du känna dig trygg och säker på att arbetet utförs på ett säkert och korrekt sätt. Genom att tänka på detta kan du enkelt undvika oseriösa elektriker och motverka många vanliga fel och brister som annars kan uppstå vid elarbeten.

Vi på R3B Electric är certifierade enligt elsäkerhetsverket standarder. Så du som kund kan känna dig trygg och säker när du anlitar oss. Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller om du behöver rådgivning angående ett elprojekt!

Vad gör en elektriker i Haninge?

En elektriker arbetar med installation, underhåll och reparation av elektriska system och utrustningar. De arbetar med allt från mindre elinstallationer till stora industriella projekt. Elektrikerns arbete är nödvändigt för att säkerställa att elsystemet fungerar korrekt och att det inte finns någon risk för elolyckor. De kan också utföra felsökning och reparationer på befintliga system och ge råd om energieffektivitet. Att anlita en behörig och erfaren elektriker är viktigt för att säkerställa att arbetet utförs på ett korrekt och säkert sätt, vilket minimerar risken för olyckor och säkerställer att installationen är hållbar på lång sikt! 

Måste en elektriker byta proppar och säkringar?

Om en säkring eller propp går kan du själv byta ut den, men om hela elcentralen behöver bytas ut bör du anlita en behörig elektriker. Att byta en säkring eller propp kan vara relativt enkelt, men det är viktigt att du följer säkerhetsinstruktionerna och har rätt verktyg. Om hela elcentralen behöver bytas ut krävs det större kunskap och erfarenhet. En elektriker kan säkerställa att arbetet görs på ett korrekt och säkert sätt, samt att alla regler och föreskrifter följs. På så sätt kan du känna dig trygg och säker i ditt hem.