En ledande leverantör av innovativa lösningar | OFFERT

Solcellspaket Sthlm | Solcellsinstallation

Nyckelfärdig installation av solpanel och laddbox – En smart och miljövänlig investering

KOMPLETT SOLCELLSANLÄGGNING MED BATTERI

Prisvärda solceller Stockholm

Nyckelfärdiga solcellspaketför privatpersoner, företag, brf och lantbruk- snabb installation

 • Investera i grön och hållbar energi.
 • Öka värdet på din fastighet.
 • Passa på | Förhöjt bidrag solceller 2023.
@
9
Vill du fördjupa dig i solceller och alla fördelar i solel?

Solceller håller snabbt på att utvecklas till en viktig form av förnybar energikälla, och det med goda skäl. Solceller erbjuder många fördelar för privatpersoner, företag och till och med regeringar när det gäller att spara energikostnader, hjälpa till att skydda miljön. Till att börja med är solcellstekniken generellt sett underhållsfattig, vilket gör att privatpersoner eller företag slipper betala mycket för underhåll eller förvaltningsavgifter.

Dessutom har solceller ett mycket mindre koldioxidavtryck än traditionella källor för elproduktion som gas eller olja, vilket minskar mängden luftföroreningar avsevärt. Dessutom kan solceller bidra till att spara pengar i fall då vädret ändras drastiskt under året eftersom de är beroende av solskenet snarare än av externa beroenden. De ökar också fastighetsvärdena eftersom människor ser dem som effektiva sätt att försörja hemmen med energi. Slutligen kan företag se detta alternativ som ett utmärkt sätt att minska elkostnaderna genom att installera dem i kommersiella byggnader eller fabriker.

På det hela taget visar sig solceller vara fördelaktiga för många associerade faktorer och kan mycket snart bli ett optimalt val för förnybar energiproduktion.

Montering-av-solceller

Varför välja oss?

Vi erbjuder
helhetslösningar för privatpersoner, företag, brf och lantbruk!

Vi är din helhetsleverantör som hjälper till med alla steg under processens gång. Allt från skräddarsydda solcellslösningar till trygg och säker installation. Med flera års erfarenhet inom energilösningar och elinstallationer kan du känna dig trygg med oss som partner och installatör!

Vi har utfört flera olika solcellsinstallationer tidigare, anpassat efter kundens behov och preferenser. Våra installatörer är bäst i branschen och utför alla typer av jobb inom solceller, laddboxar och laddningsstationer. På ett snyggt och professionellt sätt!

Genom att investera i solcellspaneler investerar du i en grön och hållbar framtid. Med solcellsinatallationer tillkommer många fördelar som ekonomiska besparingar, minskat utsläpp och möjlighet till att bli mikroproducent av solceller.

 Vår support och installatörer finns alltid här för dig! Tveka inte på att kontakta oss om du har någon fråga eller fundering. 

Easees laddbox solceller 

Ladda din elbil med grön & hållbar el. Komplett och nyckelfärdig installation solpaneler!

Att bli din egna elproducent har aldrig varit enklare! Vi installerar nyckelfärdiga solpaneler för din elbil. Ett miljövänligare alternativ är omöjligt att hitta på marknaden. Samtidigt som det är en miljövänlig lösning är det en även en vinstdrivande investering för din plånbok. 

Vi hjälper till med hela installationen och tar på oss hela ansvaret. Vi skräddarsyr alla våra lösningar för att matcha dina behov och möjligheter, kontakta oss redan idag så att vi kan hitta den perfekta lösningen för dig.

Varför ska du välja oss?

Vi har lång erfarenhet inom solcellslösningar och erbjuder alltid skräddarsydda lösningar efter önskemål. Begär en personlig, kostnadsfri och obunden offert redan idag! Vi erbjuder solcellslösningar för följande: solceller villa, solceller företag, solceller brf, solceller lantbrbuk och solcellspaneler!

Solcellsparker-installation - R3B Electric
9

Varför solceller?

Allt fler personer är idag miljömedvetna och vill driva sin helt egna el. Investera hållbart samtidigt som det gynner plånboken. 

Skattereducering - R3B Electric
9

avdrag grön teknik 2023

Utökat grönt bidrag 2023 för solcellsinstallation och installation av laddningspunk. 20% reducering!

 - R3B Electric
9

Löpande support

Vi sköter allt åt er – från planering till utförande. Vi frågor och funderingar finns vi alltid här och hjälper till!

 - R3B Electric

Team R3B Electric

Om du vill boka ett möte för en gratis offert eller bara har frågor och funderingar, tveka inte att kontakta oss så återkommer vi så snabbt som möjligt.

Vår ambition är grön och hållbar. 

Tillför värde till våra kunder genom hållbarhet och innovation.

Undrar du vad installation av våra nyckelfärdiga solcellspaket hade kostat dig? Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök för att kunna ta fram ett personligt anpassat prisförslag.

Hållbarhet

Prisvärda tjänster

Hög Kvalitet

100% Kundgaranti

5 års garanti

+30 år i branchen

 - R3B Electric

Få en gratis offert inom 24 timmar när du fyller i detta formulär. Eller ring oss: 08-505 176 30

Begär en offert. 100% kostnadsfritt såklart!

Det finns inga för små eller enorma jobb, kontakta oss för en grön och hållbar energilösning:

Jag vill bli kontaktad

Jag godkänner integritetspolicyn.

Ladda bilen med solceller | Grön och miljövänlig solel

Se alla fördelar med solceller och om solcellsstödet grönt avdrag. Vi hjälper dig att ansöka om avdraget och reglerar det direkt på fakturan!

Ladda elbil med solceller

Det nya och moderna sättet att ladda din elbil är genom förnybar energi – solenergi. Vi installerar solpaneler som producerar energi från solljuset och används sedan för att driva ditt hem samt din elbil. Solenergi är en förnybar och miljövänlig lösning som har vuxit under de senaste åren, och som bara blir större och större för varje dag. Bli den privatpersonen eller det företaget som redan nu sticker ut från mängden. Investera i smart och miljövänlig solenergi!

 

Grön el bidrag - skatteavdrag solceller och laddbox

Investera i grön teknik och ansök om skattereduktion för installation av solceller och laddboxar. Grön teknik står för installation av solceller, installation av egen energilagring av el eller installation av laddningspunkt för din elbil. Solcellsbidraget för grön teknik gäller upp till 50 000 kronor år/person och är avdragsgillt för arbete och materialkostnader. Vi hjälper dessutom till med att ansöka om solcellsbidraget hos Skatteverket. Vilket innebär att vi som installatör reglerar avdraget direkt på din faktura! Läs mer om grön teknik här. 

Komplettera med grön solenergi 

Få hjälp med installation av solpaneler & laddboxar!

7 fördelar med att investa i solceller och solcellspaneler 

 • 1. Ekonomiskt lönsamt och bra för plånboken.
 • 2. Stor och långsiktig investering för miljön.
 • 3. Ökar värdet på bostaden.
 • 4. Trygg och säker energikälla.
 • 5. Kräver minimalt med underhåll.
 • 6. Genererar el året runt.
 • 7. Möjlighet att sälja vidare överskottet.

Behöver du hjälp?Har du funderingar så ring oss och tala med vår kundtjänst!

Investera i rätt solcellspaket

Det nya och moderna sättet att ladda din elbil är genom förnybar energi – solenergi. Vi installerar solpaneler som producerar energi från solljuset och används sedan för att driva ditt hem samt din elbil. Solenergi är en förnybar och miljövänlig lösning som har vuxit under de senaste åren, och som bara blir större och större för varje dag. Bli den privatpersonen eller det företaget som redan nu sticker ut från mängden. Investera i smart och miljövänlig solenergi! Begär offert redan här!
 

 

Easee laddbox solceller - Smart och säker laddning för din elbil

Easees laddningsbox gör det enkelt att ladda din elbil – du får bekvämligheten av en snabb och enkel laddning, utan att det blir något krångel. Elbilsladdning genom solceller är inte bara smart för att bevara miljön, utan även för säkerheten. Med vår laddningsbox kan du ladda dina elbilar utan att behöva oroa dig för eventuella säkerhetsrisker från utsatta uttag eller förlängningssladdar. Dessutom har vi lagt till flera säkerhetsnivåer på våra laddboxar, så du kan sova gott om nätterna.

Vanliga frågor och svar om solceller

Några vanliga frågor och svar om solceller och installation av solcellspaneler. 

Vad gäller vid grönt avdrag solceller 2023?

Avdraget är varierande beroende på vilken installation som du väljer att göra: 

 • 20% avdrag för installation av nätanslutet solcellssystem.
 • 50% avdrag för installation för lagring av egenproducerad el.
 • 50% avdrag för installation av laddningspunkt till elbil.

Vi reglerar dessutom avdraget direkt på fakturan! Kontakta oss gärna vid frågor och funderingar. 

Går det att ladda elbil med solceller?

Svar ja! Minska ditt klimatavtryck samtidigt som du laddar elbilen med grön, förnybar solenergi. Att byta till solenergi är en av de klokaste investeringarna du kan göra. Solpaneler bidrar inte bara till att minska koldioxidavtrycket, utan resulterar även i att du sparar pengar på elkostnaderna, vilket gör det till ett ekonomiskt lönsamt alternativ.

Så varför vänta? Följ med i den hållbara och miljövänliga satsningen redan idag. Bli en del av en rörelsen mot en mer miljömedveten morgondag!

Är solceller lönsamt?

Att investera i solceller är ett mycket lönsamt företag för både privatpersoner och företag. Solcellssystem producerar el utan de koldioxidutsläpp som är förknippade med traditionella energikällor som olja, naturgas och kol. Detta gynnar inte bara miljön genom att minska luftföroreningarna, utan minskar också kostnaderna för försörjningen eftersom solceller inte kräver några löpande energiköp efter installationen.

Hur blir man mikroproducent av solceller?

För att bli en mikroproducent av solceller finns det flera steg som måste tas. Först ska man undersöka marknaden och ta reda på vilka solcellslösningar som skulle vara mest fördelaktiga. Därefter är det viktigt att göra en plan angående kostnad samt vilket kapital som krävs för att investera i solpaneler. När anläggningen väl är på plats måste solcellspaneler utformas, testas och tillverkas med omsorg för att säkerställa kvalitetsresultat. Sedan med engagemang och uthållighet är det möjligt att bli en mikroproducent av solceller. Kontakta oss gärna vid frågor och funderingar!